Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Wilt u ook lekker plonzen in de rust van uw eigen tuin?

A&S Zwembaden legt binnen de zeven werkdagen een prachtig zwembad aan in uw tuin. Wij hebben een pool voor ieders budget!

Topservice

Ons doel: uw zwembad aanleggen binnen de zeven werkdagen, van ontwerp tot afwerking. Nadien kunt u rekenen op professioneel advies en tips van de zaakvoerder.

Duurzaam

Zwembaden van A&S zijn voor het leven. Wij garanderen u ook een feilloos onderhoud. Zodat u járen onbezorgd kan genieten van uw nieuwe zwembad.

Voordelig

A&S Zwembaden biedt u de beste prijs-kwaliteitverhouding in de omgeving van Herentals! Wij hebben een zwembad op maat van elk budget.

Specialiteiten

Zwembaden Herentals: A&S heeft een zwembad in petto voor ieders budget

Wat is heerlijker dan een frisse duik in de privacy van uw eigen woning? Een tuinzwembad is dé garantie op waterpret en ontspanning voor jong en oud. Droomt u ook van een privézwembad in uw tuin? A&S Zwembaden in Herentals heeft voor elk budget een betaalbare pool in petto.

A&S Zwembaden biedt u een garantie op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een feilloze afwerking en naservice. Wij hebben ervaring met de aanleg en het onderhoud van élk soort zwembad. Onze vakmannen zorgen steeds voor het perfecte resultaat, helemaal volgens uw wensen.

A&S Zwembaden doet alles zelf, van a tot z. Zo zijn we zeker van topkwaliteit. U kunt ook rekenen op een persoonlijke uitleg en advies van de meewerkende zaakvoerder. Wat u nog moet doen? Aan de zwembadrand genieten van een frisse fles Prosecco!

Meer weten over zwembaden in Herentals? Neem dan contact op A&S Zwembaden, dé specialist in de regio! Wij plaatsen uw droomzwembad en zorgen nadien voor een feilloos onderhoud. Ontdek snel onze onklopbare prijzen en vraag een gratis offerte!

Zwembaden Herentals: verwarm uw A&S-zwembad voordelig met zonne-energie

Wist u dat u uw zwembad ook voordelig kunt verwarmen met zonne-energie? Vermijd extra energiekosten en maak gebruik van een zonnecollector. Dat zijn zwarte matten die bestaan uit tientallen of honderden kleine buisjes. Esthetisch, goedkoop én makkelijk geďnstalleerd! Zo kunt u uw zwemseizoen makkelijk verdubbelen.

Wilt u graag uw eigen wellness-landschap creëren in de tuin? Met een prachtig zwembad als orgelpunt? Wij hebben werkelijk álles in huis: van boordstenen tot afdeksystemen. Wij zorgen voor een pracht van een pool volgens uw wensen en voorkeuren! Helemaal in harmonie met uw tuin.

Meer info over het aanleggen van zwembaden in de regio Herentals? Breng dan als de bliksem een bezoekje aan www.as-zwembaden.be. En laat je verleiden door onze prachtige zwembaden en zéér concurrentiële prijzen!
© 2013-2017 A & S Zwembaden
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
A & S Zwembaden
Lisstraat 8
2200 Herentals
Tel.: +32 14728808
GSM: +32 496871567
Fax: +32 14728808
Contacteer ons